Samen trainen

THE BEST PART OF YOUR EVERYDAY

ONZE MISSIE | JOUW RESULTAAT

Healthy Community

Over Entertrainers

Entertrainers is een platform voor iedereen met een actieve lifestyle die een actieve lifestyle op eenvoudige en flexibele manier wil onderhouden. Het is ons doel om je iedere dag te motiveren en inspireren om voldoende te bewegen en zo gezond mogelijk te leven. Dit doen wij volgens onze drie pijlers: fuel – move – improve. 


Wij bieden unieke programma’s voor iedere doelstelling met praktische voedingsschema’s en online en offline workout van maximaal 30 minuten, zodat jij kunt trainen waar en wanneer jij wil. Laat je motiveren met praktische tips, relevante artikelen en een professionele aanpak op het gebied van training, voeding en lifestyle. 

100+

Artikelen gepubliceerd 

50+

Workouts van maximaal 30 minuten

20+

Jaren ervaring in fitness

Inspireren

Wij inspireren je om jouw sportieve resultaten te behalen en gemotiveerd te blijven. Dit doen we door praktische tips en artikelen over voeding, training en lifestyle met je te delen.

Motiveren

Wij motiveren je om je actieve lifestyle te behouden en net dat stapje harder te gaan. Dit doen we door unieke programma's en korte HIIT workouts van maximaal 30 minuten.

Ondersteunen

Wij ondersteunen jouw actieve lifestyle en brengen je in contact met anderen die hetzelfde doel hebben. Dit doen we met een online omgeving vol handige tools en support van anderen. 
Kim
Goede programma's die mij helpen mijn doelen te behalen en zorgen dat ik sporten ook echt weer leuk vind!
Dennis review

Dennis

Deze HIIT workouts echt het ‘kersje op de taart’ om topfit te raken. Ik ben helemaal fan!

ONZE WORKOUT CONCEPTEN

Kick

Een intensieve cardio workout om snel vet te verbranden en strakker en fitter te worden. In deze workout worden oefeningen op hoge intensieve afgewisseld worden met korte herstelmomenten. De functionele bewegingen zijn gebaseerd op vechtsporten om je vetverbranding en explosiviteit te vergroten.

Core

Een dynamische workout om je spieren te versterken voor een mooie houding, verbetering van je sportprestaties en minder kans op blessures. Met functionele oefeningen voor de rechte en schuine buikspieren, onderrug, billen en heupen bouw jij een krachtige basis voor een sterk lichaam in balans.

Pump

Een uitdagende workout met kracht en cardio onderdelen voor een sterker en fitter lichaam. Je bepaalt zelf met hoeveel gewicht je traint om aan kracht, uithoudingsvermogen en core stabiliteit te werken. Deze workout is gericht op het verbeteren van je spieruithoudingsvermogen en coördinatie.

Burn

De ultieme workout voor ronde billen, strakke benen en sterke buikspieren. Deze workout combineert spier verstevigende oefeningen met cardio intervallen, waarbij we werken met weerstandsbanden om je billen te laten branden en je vetverbranding en uithoudingsvermogen een boost te geven.

Flow

Een krachtige workout met oefeningen gericht op mobiliteit en balans voor een flexibel en sterk lichaam. Tijdens deze dynamische workout nemen we je mee in een flow van verschillende houdingen, om je spieren en doorbloeding te stimuleren. Dit zorgt voor effectief spierherstel en voorkomt blessures.